barlad1

Bârlad - 25 Martie 2015

Într-o lume din ce în ce mai superficială și banală, Andrei Negoiţă Zagorodnâi, absolvent al Universității de Medicină și Farmacie (UMF) Grigore T. Popa din Iași, aduce o străfulgerare de geniu și de sensibilitate sufletească unică! Originar din orașul Bârlad, acesta a ajuns în fosta capitală a Moldovei cu gândul de a deveni medic psihiatru. Destinul a fost, însă, surprinzător cu el. Vizionarea unui film l-a marcat într-un mod aparte și l-a determinat să urmeze o altă carieră, cea de regizor în lumea cinematografiei. Mai mult, în anul 1994 alegea să emigreze în Statele Unite ale Americii.
brasov2

Brașov - 31 Martie 2015

ASCOR Brașov vă invită la lansarea unui film deosebit 7 CUVINTE, Luni, 30 Martie 2015, de la ora 18:00, la Teatrul Dramatic "Sică Alexandrescu" din Brașov. Invitații speciali ai serii sunt: Pr. Nicolae Tănase de la Valea Plopului și Pr. Amfilohie Brânză - starețul Mănăstirii Diaconești. Un eveniment ce nu trebuie să-l ratați!
DOCUART 2

Docuart Fest - București 2015

7 Cuvinte s-a numarat printre filmele care au participat la cea de-a IV ediție a festivalului București Docuart Fest. Festivalul este dedicat exclusiv filmului documentar românesc având că scop susținerea regizorilor români, dar și aducerea documentarelor în atenția oamenilor.
7 cuvinte ok22

Sibiu - 16 martie 2017

Chiar și această parte întunecată a istoriei noastre este aducătoare de lumină și speranță datorită celor care au rezistat în situații greu imaginabile pentru noi astăzi. Mintea noastră nu poate cuprinde tot ce s-a petrecut atunci cu ei, dar avem datoria de a-i cunoaște, de a ni apropia și de a le urma, după măsurile noastre, exemplul, iar filmul și discuțiile pe marginea lui ne pot ajuta în acest sens.